Πάτρα – Σοκ: Στα 107 δείγματα κορονοϊού τα 83 βρέθηκαν μεταλλαγμένα

ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥ
ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Συναγερμό έχει σημάνει, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, η διαπίστωση, ότι στην Πάτρα και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, θερίζουν πλέον οι μεταλλάξεις κορονοϊού.

Αιτία για να συμβεί αυτό, η έκδοση αποτελεσμάτων σε δείγματα που στάλθηκαν από την 6η ΥΠΕ και το Νοσοκομείο του Ρίου στην Ακαδημία Αθηνών, σύμφωνα με τα οποία, η Βρετανική, η Ισπανική και η Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού, έχει πλέον επικρατήσει στην πόλη της Πάτρας .

Από τα 107 δείγματα που εξετάστηκαν, τα οποία αφορούσαν σε θετικούς πολίτες στον covid – 19 στην περιοχή, τα 83 αφορούσαν σε μεταλλαγμένη μορφή του Κορωνοϊού.
 

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, “πράσινο κόκκινο σε Γαλάζιο φόντο” στον MAX FM o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίες αποκάλυψε ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε επίπεδο κρουσμάτων στην περιοχή.

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 506 access attempts in the last 7 days.