Άτυπο σιωπητήριο στους λοιμωξιολόγους – «Κόκκινη κάρτα» σε υπουργούς

Η ενόχληση του Μαξίμου και το στοίχημα του ανοίγματος
Άτυπο σιωπητήριο στους λοιμωξιολόγους – «Κόκκινη κάρτα» σε υπουργούς

Άτυπο σιωπητήριο στους λοιμωξιολόγους – «Κόκκινη κάρτα» σε υπουργούς

Η υπερέκθεση των μελών της επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων στα ΜΜΕ έχει ενοχλήσει το Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί άτυπα από τους λοιμωξιολόγους να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, διότι δημιουργούν σύγχυση στους πολίτες οι αντικρουόμενες απόψεις για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Μάλιστα το γεγονός ότι δίνονταν ημερομηνίες για το άνοιγμα ορισμένων δραστηριοτήτων, οι οποίες στη συνέχεια δεν τηρούνταν λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης, καλλιεργώντας προσδοκίες σε εργαζόμενους και καταναλωτές πυροδότησε αντιδράσεις στο κυβερνητικό επιτελείο και αυτό γιατί προκαλείται σημαντική πολιτική φθορά, η οποία καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις.

«Το μήνυμα πρέπει να είναι ενιαίο» ανέφερε στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού, προσπαθώντας ωστόσο να εξηγήσει, ότι η ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων δεν επιδέχεται μόνο μίας ερμηνείας, καθώς υπάρχουν επιστήμονες πιο συντηρητικοί στις εισηγήσεις τους στην κυβέρνηση και άλλοι που στις αποφάσεις τους συνυπολογίζουν και τον παράγοντα οικονομία.

Αντίστοιχο «σιωπητήριο» έχει ζητηθεί και από τους υπουργούς, προκειμένου να μην υπάρχει αναντιστοιχία λόγων και έργων στην κρίσιμη αυτή φάση της πανδημίας και αυτό γιατί το κυβερνητικό σχέδιο έχει χρονοδιαγράμματα, τα οποία – όπως λένε- πρέπει να τηρηθούν γιατί το στοίχημα του ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου είναι πολύ μεγάλο.

 

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 952 access attempts in the last 7 days.