«Έσκασε» το 4ο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη

Τι λέει κορυφαίος Βέλγος επιστήμονας
«Έσκασε» το 4ο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη

«Έσκασε» το 4ο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη

Ο κορωνοϊός «ενισχύεται» στην Ευρώπη όπου τα κρούσματα άρχισαν πάλι να αυξάνονται. Για το ξέσπασμα του τέταρτου κύματος της πανδημίας κάνει λόγο Βέλγος βιοστατικολόγος.

Ειδικότερα, ο Γκέερτ Μόλενμπερς μιλώντας στην εφημερίδα “Het Laatste Nieuws”, σύμφωνα με τους Brussels Times, σημείωσε ότι «τα νούμερα του κορωνοϊού αυξάνονται σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί.

Το τέταρτο κύμα λοιμώξεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικά αν αναλύσουμε τα στοιχεία για τμήματα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου».

Ωστόσο, ο ίδιος ο Βέλγος βιοστατικολόγος δεν αναμένει ότι αυτό το κύμα θα οδηγήσει σε επιπλέον νοσηλείες, όπως συνέβη με τα προηγούμενα.

Στο Βέλγιο, μεταξύ 26 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, καταγράφηκαν 506 κρούσματα κατά μέσο όρο ημερησίως που ισοδυναμεί με αύξηση 52% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 674 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: