Κορωνοϊός: Aρνητής γιατρός πέταξε δόσεις εμβολίου στα σκουπίδια

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε
Κορωνοϊός: Aρνητής γιατρός πέταξε δόσεις εμβολίου στα σκουπίδια

Κορωνοϊός: Aρνητής γιατρός πέταξε δόσεις εμβολίου στα σκουπίδια

 
 

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο σοβαρή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας είναι αρνητής του εμβολίου και του κορωνοϊού, παρόλο που έχει νοσήσει! Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο γιατρός έφτασε στο εμβολιαστικό χώρο του νοσοκομείου και ενημέρωσε τη νοσηλεύτρια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του εμβολιαστικού κέντρου, ότι θα αναλάβει αυτός τους εμβολιασμούς πέντε πολιτών που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού για εκείνη την ώρα.
 
Το νοσηλευτικό προσωπικό που γνώριζε το γιατρό, καθώς είχε πραγματοποιήσει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα εμβολιασμούς τον άφησε να χορηγήσει αυτός τα σκευάσματα.

«Θα εμβολίαζε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο άνδρες και τρεις γυναίκες. Όπως με ενημέρωσαν, πήγε να κάνει το εμβόλιο στο πρώτο άτομο και πέταξε το υγρό στο πάτωμα. Στη συνέχεια η νοσηλεύτρια που είδε το περιστατικό πήγε και το κατήγγειλε αμέσως στον προϊστάμενο της» λέει  ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Οι άλλοι τέσσερις δεν έκαναν το εμβόλιο.

Ήταν συνεννοημένοι με το γιατρό να πάρουν το πιστοποιητικό, χωρίς όμως να εμβολιαστούν.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο ο συγκεκριμένος γιατρός πήρε και δύο φιαλίδια με εμβόλια. Του συγκεκριμένου γιατρού δεν πρόκειται να του ανανεωθεί η παράταση της ειδίκευσης του. Είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που δεν συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας». 

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου της Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης τονίζει : «Έχουν γίνει ήδη όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Ξεκίνησε η ΕΔΕ και έγινε αναφορά και στην αστυνομία η οποία εξετάζει και τις ποινικές ευθύνες. Η αναφορά για το περιστατικό έγινε εγγράφως αμέσως από τη νοσηλευτήρια που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμβολιαστικό κέντρο.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν εμβολιάστηκαν και δεν πήραν κανένα πιστοποιητικό. Ο γιατρός, όπως όλα δείχνουν, ήταν συνεννοημένος με τους πολίτες για τους ψεύτικους εμβολιασμούς. Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, από την πρώτη στιγμή. Εμείς σαν νοσοκομείο δηλώνουμε πως σε ζητήματα δημόσιας υγείας δεν πρόκειται να κάνουμε σπιθαμή πίσω.

Κανένας δεν θα εμποδίσει την τιτάνια προσπάθεια του ΕΣΥ και της πολιτείας που κάνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβαθμίσει αυτήν την προσπάθεια».

O γιατρός που από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η πράξη του έχει εξαφανιστεί με τις αστυνομικές αρχές να τον αναζητούν, καθώς πλέον κατηγορείται για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωση και υπεξαίρεσης υγειονομικού υλικού.

Πηγή: newsit

 


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 726 access attempts in the last 7 days.