Ελευθερία να μην φοράτε μάσκα – Καλώς ήρθατε στο Freedom Cafe!

Σ.Σ.: Από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγινε από την Λίμπι Τζόουνς τον Ιούνιο του 2020 και υποβλήθηκε στο Ledger Dispatch από τον Kathony Jerauld. Τότε αναφερόταν στη χρήση μασκών, σήμερα ισχύει και για τους αντιεμβολιαστές… και ειδικά για τον ανόητο λόγο της διατήρησης της υγιεινής των άλλων.


Ελευθερία να μην φοράτε μάσκα - Καλώς ήρθατε στο Freedom Cafe!

Ελευθερία να μην φοράτε μάσκα – Καλώς ήρθατε στο Freedom Cafe!

Ελευθερία να μην φοράτε μάσκα

 

Καλώς ήρθατε στο Freedom Cafe!

 

Της Λίμπι Τζόουνς

 

Σας εμπιστευόμαστε να κάνετε τις δικές σας επιλογές αν θέλετε να φορέσετε μάσκα προσώπου. Και, στο ίδιο πνεύμα ατομικής ελευθερίας, επιτρέπουμε στο προσωπικό μας να κάνει τις δικές του επιλογές σχετικά με τις διαδικασίες ασφαλείας που προτιμούν να ακολουθούν καθώς προετοιμάζουν και σερβίρουν το φαγητό σας.

Ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους να πλένουν τα χέρια τους μετά τη χρήση του μπάνιου, αλλά καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί σε ορισμένα σαπούνια ή απλά να προτιμούν να μην πλένουν τα χέρια τους. Δεν είναι η θέση μας να τους πούμε τι να κάνουν.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχετε συνηθίσει στο κοτόπουλο που έχει μαγειρευτεί στους 165 βαθμούς. Πρέπει να σεβαστούμε ότι μερικοί από τους μάγειρες μας μπορεί να έχουν δει κάποια ανάρτηση ή ένα βίντεο στο YouTube που λέει ότι οι 100 βαθμοί είναι μια χαρά και δεν θέλουμε να καταπατάμε τις πεποιθήσεις τους.

Ορισμένοι σερβιτόροι ενδέχεται να επιθυμούν να αγγίξουν το φαγητό σας καθώς το σερβίρουν. Δεν υπάρχει λόγος ένα υγιές άτομο με καθαρά χέρια να μην μπορεί να αγγίξει το φαγητό σας. Θα λάβουμε το λόγο τους ότι είναι υγιείς και καθαροί.

Η θερμοκρασία του νερού και το απορρυπαντικό είναι πολύ προσωπικές επιλογές και επιτρέπουμε στην ομάδα πλύσης πιάτων να αποφασίσει πώς θα προτιμούσαν να πλένουν τα μαχαιροπήρουνα που θα βάλετε στο στόμα σας.

Μερικοί από εσάς μπορεί να αρρωστήσετε, αλλά σχεδόν όλοι επιβιώνουν από τροφική δηλητηρίαση. Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσετε για τη γλυκιά ελευθερία του καθενός να μην του λένε ποτέ τι να κάνει – και ειδικά όχι για τον ανόητο λόγο της διατήρησης της υγιεινής των άλλων.

Από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγινε από την Λίμπι Τζόουνς τον Ιούνιο του 2020 και υποβλήθηκε στο Ledger Dispatch από τον Kathony Jerauld της πόλης Amador.

 

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 442 access attempts in the last 7 days.