Πάτρα: Πως από τα 34 ενεργά κρούσματα φτάσαμε μέσα σε δύο εβδομάδες στα 439

Αύξηση και κρουσμάτων μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ
Πάτρα: Πως από τα 34 ενεργά κρούσματα φτάσαμε μέσα σε δύο εβδομάδες στα 439

Πάτρα: Πως από τα 34 ενεργά κρούσματα φτάσαμε μέσα σε δύο εβδομάδες στα 439

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΚΑΤΑ 120% ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην επιστημονική κοινότητα της περιοχής, η ανάλυση των στοιχείων τα οποία αφορούν σε καθημερινή βάση την καταγραφή νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Αιτία της ανησυχίας το γεγονός, ότι στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας μόνο τα κρούσματα από 180 ενεργά κρούσματα, η Πάτρα έφτασε να μετρά 439!!!

Η κατάσταση είναι ακόμα πιο «εφιαλτική», αν αναλογιστεί κανείς πως πριν από δύο εβδομάδες στην πόλη της Πάτρας τα ενεργά κρούσματα ήταν «μόλις» 34 τα οποία μέσα σε επτά ημέρες εξαπλασιάστηκαν και άγγιξαν τα 180 και ακολούθησε η εκτίναξη.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε λόγο για κατάσταση η οποία δεν είναι πλέον καθόλου καλή καθώς μέσα στην τελευταία εβδομάδα μόνο η αύξηση σε ενεργά κρούσματα άγγιξε το 120%.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας ανέφερε επίσης ότι αυτή η εκτόξευση κρουσμάτων παραπέμπει με μαθηματική ακρίβεια – απομένει η επιβεβαίωση – σε εισβολή της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ και στην περιοχή μας. 

Οι εμβολιασμοί

Στην Αχαΐα ο αριθμός των εμβολιασμένων με την πρώτη δόση ανέρχεται σε 148.000 άτομα,  με το μέσο ότι εμβολιασμών να έχει πέσει από τις 3500 που ήταν καθημερινά στα 1600, ενώ και με τις δύο δόσεις έχουν εμβολιαστεί 125.000 άτομα.

Με τα νούμερα αυτά είπε ο κ. Μπονάνος δεν επιτυγχάνεται ο στόχος να «χτιστεί» εγκαίρως σε επίπεδο νομού το επιθυμητό τείχος ανοσίας

ΠΗΓΗ


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 534 access attempts in the last 7 days.