Ο Θανάσης Πλεύρης νέος υπουργός Υγείας – Αναπληρώτρια υπουργός η Ασημίνα Γκάγκα

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας, καθώς ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία της Αριστοτέλους.

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας, καθώς ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία της Αριστοτέλους. 

Ο Θανάσης Πλεύρης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας, μετά τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετακινείται στο Τουρισμού.

Στο υπουργείο Υγείας καθήκοντα αναπληρώτριας υπουργού αναλαμβάνει η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα, μέχρι σήμερα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κ. Πλεύρης γνωρίζει καλά τον τομέα της υγείας, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, τις συνολικές παρεμβάσεις του, αλλά και την επαγγελματική του εμπειρία.

Σημαντική θεωρείται η προσθήκη της κυρίας Ασημίνα Γκάγκα, προέδρου του ΚΕΣΥ, γιατρού που βρέθηκε αυτά τα δύο χρόνια στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 570 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: