Ο Θανάσης Πλεύρης νέος υπουργός Υγείας – Αναπληρώτρια υπουργός η Ασημίνα Γκάγκα

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας, καθώς ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία της Αριστοτέλους.

Ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα είναι τα νέα πρόσωπα στο Υπουργείο Υγείας, καθώς ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία της Αριστοτέλους. 

Ο Θανάσης Πλεύρης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας, μετά τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετακινείται στο Τουρισμού.

Στο υπουργείο Υγείας καθήκοντα αναπληρώτριας υπουργού αναλαμβάνει η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα, μέχρι σήμερα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κ. Πλεύρης γνωρίζει καλά τον τομέα της υγείας, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, τις συνολικές παρεμβάσεις του, αλλά και την επαγγελματική του εμπειρία.

Σημαντική θεωρείται η προσθήκη της κυρίας Ασημίνα Γκάγκα, προέδρου του ΚΕΣΥ, γιατρού που βρέθηκε αυτά τα δύο χρόνια στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 371 access attempts in the last 7 days.