“Τσουνάμι” οι καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά . Μετά τον Παλαμά Καρδίτσας, έρευνες και σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ικαρία

Πλαστά πιστοποιητικά ακόμα και από Βουλγαρία!
πλαστά πιστοποιητικά ακόμα και από Βουλγαρία! Μετά τον Παλαμά Καρδίτσας, έρευνες και σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ικαρία

πλαστά πιστοποιητικά ακόμα και από Βουλγαρία! Μετά τον Παλαμά Καρδίτσας, έρευνες και σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ικαρία

Αυξάνονται οι καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ενάντια στον κορονοϊό. Μετά το σκάνδαλο με τους δεκάδες εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι οποίες αφορούν υγειονομικούς σε όλη τη χώρα.

Στην Κοζάνη, όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr τρία περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αυτές περιπτώσεις αφορούν σε δύο νοσηλεύτριες και έναν γιατρό. Ο διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου της πόλης, Στέργιος Γκανάτσιος δήλωσε στο ίδιο τοπικό μέσο ότι «ούτως ή άλλως όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των εργαζόμενων υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, δήλωσε από την πλευρά του πως υπάρχει θέμα προς έρευνα αρνούμενος να δώσει επιπλέον πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία εκ των δύο νοσηλευτριών εργάζεται στο εν λόγω νοσοκομείο και φέρεται να προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας. Ο γιατρός και η άλλη νοσηλεύτρια που ελέγχονται εργάζονται σε κέντρα υγείας της πόλης.

Καταγγελίες και για την Ικαρία

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο ίδιος έχει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό στην Ικαρία.

Ο ίδιος μιλώντας στο MEGA την Τρίτη δήλωσε ότι πρόκειται για μια γιατρό και έναν επικουρικό νοσηλευτή που εμφανίζονται εμβολιασμένοι χωρίς να έχουν κάνει εμβόλιο.

Ελέγχονται 4 τέσσερις υγειονομικοί Θεσσαλονίκη

Την ίδια στιγμή, τέσσερις υγειονομικοί του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη φέρονται να ελέγχονται σε σχέση με τα πλαστά πιστοποιητικά από τον Παλαμά Καρδίτσας.

Το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μία από τις γυναίκες που ελέγχονται, είναι αδελφή της υγειονομικού που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του Παλαμά Καρδίτσας, ενώ οι άλλοι τρεις εργαζόμενοι είναι από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Έρευνες και στην Καβάλα

Παράλληλα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα 10 πιστοποιητικά νόσησης που κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα ελέγχονται προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση.

Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά και από τη Βουλγαρία

Σύμφωνα με το Open TV γίνονται έρευνες έπειτα από καταγγελίες στη Βόρεια Ελλάδα για πιστοποιητικά εμβολιασμού που έχουν εκδοθεί στη Βουλγαρία. Ελέγχονται επίσης μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα παιδιάτρου με πιστοποιητικό νόσησης, οι συνάδελφοι της οποίας όμως δεν ενθυμούνται ποια περίοδο είχε νοσήσει και ήταν θετική στον κορονοϊό.

 

πηγήavgi.gr

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 514 access attempts in the last 7 days.