Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί στην Αιγείρα! Σάλος με “ιερούς” αρνητές

Ο εφημέριος του ιερού Ναού, «άνθρωπος» του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου… ούτε να ακούσει για εμβόλιο
Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί στην Αιγείρα! Σάλος με “ιερούς” αρνητές. Ο εφημέριος του ιερού Ναού, «άνθρωπος» του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου… ούτε να ακούσει για εμβόλιο

Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί στην Αιγείρα! Σάλος με “ιερούς” αρνητές. Ο εφημέριος του ιερού Ναού, «άνθρωπος» του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου… ούτε να ακούσει για εμβόλιο

«Κορωνοβόμβα» στην Αιγείρα με τρεις  θανάτους και αρκετούς ασθενείς αφού όπως λένε στην περιοχή, ελάχιστοι από τον χώρο της εκκλησίας είχαν εμβολιαστεί.

Ο εφημέριος του ιερού Ναού, «άνθρωπος» του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου… ούτε να ακούσει για εμβόλιο. Και φυσικά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και ενοριτών «διατυμπάνιζε» δημοσίως τις θέσεις του, λέγοντας πως «εμείς έχουμε τον Θεό μέσα μας και δεν μας πιάνει ο κορονοϊός».

Όμως στο χωριό λένε πως την περασμένη Κυριακή ο ιερέας δεν λειτούργησε, η παπαδιά δεν εμφανίστηκε, και ότι χρησιμοποίησαν κάποια δικαιολογία που δεν έγινε «πιστευτή»! Τελικά απεδείχθη πως και ο ιερέας έχει κορονοϊό και μάλιστα νοσεί.  

«Μόνο η επίτροπος κυρία Βασιλική, ξέρω ότι έχει εμβολιαστεί» μας είπε κάτοικος της περιοχής ζητώντας να παρέμβουν οι Αρχές καθώς στην εκκλησία γίνεται… το έλα να δεις! Το ζήτημα έχει φθάσει μέχρι τον Δήμο Αιγιαλείας. Η αντιδήμαρχος της περιοχής αλλά και οι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνουν συνεχώς με κάθε τρόπο, αφού φαίνεται πως όλα τα κρούσματα… προέρχονται από τον χώρο της Εκκλησίας.

Δύο άνθρωποι από τον χώρο της Εκκλησίας, και συγκεκριμένα ο ψάλτης αλλά  και μία γυναίκα πιστή «έφυγαν» μέσα σε μία εβδομάδα από την ζωή. Δυστυχώς το Σάββατο χάθηκε και ένα τρίτο άτομο, ένας άνδρας κάτω των 50 ετών από την ίδια οικογένεια.

Μέχρι άρνηση διασωλήνωσης

Πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι συγγενείς του είχαν φθάσει στο σημείο να ζητήσουν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου να μην διασωληνωθεί και τελικά αυτό έγινε με παρέμβαση Εισαγγελέα στον οποίον απευθύνθηκαν οι γιατροί.

Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι είναι βέβαιο πως έχουν κολλήσει και άλλοι από την περιοχή. Δεν ξέρουν καν αν έχουν δηλώσει στον ΕΟΔΥ την ασθένεια, ή αν όσοι είναι ασυμπτωματικοί ή με ήπια συμπτώματα… δεν το έχουν πει καν, και αρκούνται στο… να παραμείνουν σπίτι τους.

Στην Αιγείρα επικρατεί σάλος και άπαντες έχουν αναστατωθεί. «Περπατάμε και κοιταζόμαστε αν έχουμε κορονοϊό» μας είπε γυναίκα, μέλος του Συλλόγου της περιοχής, μεταφέροντας μας την εύλογη αναστάτωση των κατοίκων.

Άγνωστο παραμένει αν ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος ο οποίος δεν είναι αρνητής του κορονοϊού, σαν τον προκάτοχό του Αμβρόσιο (ο Σεβασμιώτατος έχει νοσήσει αλλά έχει κάνει και εμβόλιο) έχει παρέμβει ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να «περισώσει» ότι μπορεί.

 

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 504 access attempts in the last 7 days.