Πάτρα: Γέννησε με καισαρική σε νοσοκομείο, άνοιξε η τομή και υπέστη εκσπλάχνωση! Καταδικάστηκαν οι γιατροί

Η απίστευτη περιπέτεια ενός ζευγαριού το 2017
Πάτρα: Γέννησε με καισαρική σε νοσοκομείο, άνοιξε η τομή και υπέστη εκσπλάχνωση!

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική σε νοσοκομείο, άνοιξε η τομή και υπέστη εκσπλάχνωση!

Άνοιξε η καισαρική τομή και η γυναίκα κρατούσε τα εσωτερικά της όργανα στο … χέρι μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί ξανά σε χειρουργείο,  δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα!

Το περιστατικό συνέβη το 2017 και την Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας δικάστηκε η μήνυση που υπέβαλε ζευγάρι από την Πάτρα σε βάρος δυο γιατρών νοσοκομείου της πόλης για αμέλεια σε ιατρικές πράξεις εξαιτίας των οποίων η γυναίκα υπέστη εκσπλάχνωση!

Οι γιατροί καταδικάστηκαν σε 10 μήνες φυλάκιση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Νικολία, εισήχθη στο Νοσοκομείο για να γεννήσει με καισαρική τομή. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι της παρατήρησε πως από την τομή έβγαινε υγρό.

Επέστρεψε με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την καθησύχασαν, κάτι που συνέβη επί τρεις συνεχείς ημέρες. Την τρίτη ημέρα όμως, φθάνοντας στο σπίτι και ενώ ξεκουραζόταν ένιωσε ότι είχε ανοίξει η καισαρική τομή.

«Νιώθω κάτι ότι με τραβάει και μέχρι να φωνάξω τον άντρα μου και την πεθερά μου και τους υπόλοιπους που ήσαν εκείνη την στιγμή στο σπίτι έχει ανοίξει η καισαρική και έχω πιάσει τα έντερα μου στο χέρι μου χάνω τις αισθήσεις μου και νιώθω τα όργανα μου να ξεκολλάνε από μέσα μου.

Πέθανα στην κυριολεξία νόμιζα πως ήμουν στον άλλον κόσμο αμέσως καλέσαμε το ασθενοφόρο! Έφθασε επί τόπου κινητή μονάδα και με παρέλαβε, με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο με έβαλαν στο  χειρουργείο .

Δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα έγιναν δύο χειρουργεία στην ίδια τομή. Στην κυριολεξία ζω από θαύμα» δήλωσε η ίδια στο Δικαστήριο. «Είμαι δικαιωμένη. Γνωρίζω ότι θα γίνει έφεση από τους κατηγορούμενους, όμως η καταδίκη τους σε πρώτο βαθμό με δικαιώνει» καταλήγει.

*Εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 478 access attempts in the last 7 days.