Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Aιτήσεις γιατρών για τις λίστες αναμονής ειδικοτήτων στα νοσοκομεία

 

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Aιτήσεις γιατρών για τις λίστες αναμονής ειδικοτήτων στα νοσοκομεία

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Aιτήσεις γιατρών για τις λίστες αναμονής ειδικοτήτων στα νοσοκομεία.

Υποβολή αιτήσεων από υποψήφιους για ειδικότητα ιατρούς που επιθυμούν να ενταχθούν στις λίστες αναμονής ειδικοτήτων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι για ειδικότητα ιατροί, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στις λίστες αναμονής ειδικοτήτων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αφού παραλάβουν τις βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών από τις Ιατρικές Σχολές και τις βεβαιώσεις από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θα πρέπει να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών με τους εξής τρόπους:

–          Ηλεκτρονικά μέσω του κεντρικού e-mail της Υπηρεσίας (ddy@pde.gov.gr),

–          Δια ζώσης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Γερμανού 98, 26225 Πάτρα – Ισόγειο – Γραφείο 1 – Τμήμα Υπηρεσιών και Επαγγελμάτων Υγείας).

Η διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τοποθέτησης σε ιατρική ειδικότητα αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον  σύνδεσμο: https://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/anartitea/waitinglistofdoctors.html και συγκεκριμένα στο αρχείο «Δικαιολογητικά Τοποθέτησης».

Επισημαίνονται τα εξής:

Αιτήσεις που θα υποβάλλονται στην Υπηρεσία μέσω emailddy@pde.gov.gr):

•             Α) Κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργάσιμης ημέρας (08:00 -15:00) θα πρωτοκολλούνται με βάση την ημερομηνία και την ώρα λήψης τους, δίνοντας προτεραιότητα σε όσους καταθέτουν την αίτησή τους αυτοπρόσωπα ή μέσω αρμοδίως εξουσιοδοτημένου προσώπου.

•             Β) Μετά τη λήξη ωραρίου εργάσιμης ημέρας θα πρωτοκολλούνται με βάση την ημερομηνία και την ώρα λήψης τους, στο τέλος του ωραρίου της ίδιας ημέρας ή στην αρχή του ωραρίου της επόμενης εργάσιμης ημέρας και ΠΡΙΝ τη λήψη νέων αιτήσεων.

Τα παραπάνω διαμορφώνονται βάσει της υπ΄αριθμ. Α2δ/ΓΠ.οικ.57867/28-07-2016 (ΑΔΑ: ΩΔΟΝ465ΦΥΟ-4ΚΩ) εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας.

Οι αιτήσεις, καθώς και οι υπεύθυνες δηλώσεις ειδικότητας που θα υποβληθούν μέσω email, υποχρεωτικά θα προσκομίζονται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ αυτοπροσώπως στην Υπηρεσία /ή ταχυδρομικώς /ή με κούριερ στην εξής διεύθυνση:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας,

Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας,

Π.Π. Γερμανού 98,

Τ.Κ. 26225 – Πάτρα (ισόγειο).

 

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι λοιποί ιατροί που έχουν στην κατοχή τους όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση για ειδικότητα στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την υποβολή των αιτήσεών τους, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 726 access attempts in the last 7 days.