Καλαμάτα: «Πόλεμος» για 37χρονη που διασωληνώθηκε – Αιχμές από τον σύζυγό της

H 37χρονη που ήταν ανεμβολίαστη δίνει μάχη για τη ζωή της
Καλαμάτα: «Πόλεμος» για 37χρονη που διασωληνώθηκε – Αιχμές από τον σύζυγό της

Γ.Ν. Καλαμάτας

Διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μια 37χρονη, η οποία δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και στις 3 Νοεμβρίου έφτασε στη νοσηλευτική μονάδα σε άσχημη κλινική κατάσταση.

Ωστόσο, γύρω από το θέμα της νοσηλείας της έχει ξεσπάσει «μεγάλος πόλεμος» με πρωταγωνιστή το σύζυγο της γυναίκας και δικηγόρο Αθηνών που τον εκπροσωπεί, σε σημείο μάλιστα που χθες αναγκάστηκε να παρέμβει με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, δηλώνοντας ότι θα κινηθεί για τη διερεύνηση των κινήσεων του εν λόγω δικηγόρου.

Προσπαθούν να τη βοηθήσουν

Ο σύζυγος της 37χρονης και ο δικηγόρος υποστηρίζουν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εισήγαγαν την 37χρονη σε κλινική covid χωρίς να της κάνουν μοριακό τεστ και ότι η γυναίκα κόλλησε στο νοσοκομείο γιατί κρύωνε και δεν της έδιναν κουβέρτα!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε δηλωθεί ως θετική στον κορωνοϊό στο επίσημο σύστημα κάποιες ημέρες πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, σύμφωνα και με τη διοίκηση, ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα που προβλέπονται και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την 37χρονη.

Παρέμβαση Δικηγορικού Συλλόγου

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Περικλής Ξηρογιάννης, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σχετικά με το περιστατικό της διασωλήνωσης 37χρονης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για το οποίο αναφέρεται η εμπλοκή δικηγόρου ως συμβούλου της οικογένειας, που φέρεται να δηλώνει ότι αμφισβητείται η ιατρική κρίση για την κατάσταση της υγείας της 37χρονης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενημερώνει ότι δεν πρόκειται για δικηγόρο μέλος του, και ότι θα πράξει ό,τι προβλέπεται για τη διακρίβωση του Δικηγορικού Συλλόγου του οποίου είναι μέλος ο αναφερόμενος, και την κίνηση των προβλεπομένων διαδικασιών, δεδομένου ότι οι δικηγόροι είναι πρώτοι από όλους υποχρεωμένοι να τηρούν τους νόμους και να μη συμβάλλουν σε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, που μάλιστα να οδηγεί και σε διακινδύνευση της ζωής συμπολιτών μας».

 

Πηγή: tharrosnews.com


 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 290 access attempts in the last 7 days.