Γ.Ν. Πατρών “Αγ. Ανδρέας” – “Κάνουμε διαλογή” – Περιμένουν μήνες για ένα χειρουργείο (ΒΙΝΤΕΟ)

“Βραχυκύκλωμα” στο Γ.Ν. Πατρών “Αγ. Ανδρέας” Εκατοντάδες περιστατικά μένουν εκτός χειρουργείων
Πάτρα: "Βραχυκύκλωμα" στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" - "Κάνουμε διαλογή" - Περιμένουν μήνες για ένα χειρουργείο

Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας».

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, με τα περιστατικά κορονοϊού να αυξάνονται δημιουργώντας ασφυκτικές πιέσεις.

Η αύξηση των νοσηλειών (κυρίως με ασθενείς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο) δημιουργεί τεράστιες αρρυθμίες στην περίθαλψη ασθενών εκτός κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα χειρουργεία, τα οποία ανοίγουν μόνο για τα απολύτως έκτακτα περιστατικά, αφήνοντας στο “περίμενε” εκατοντάδες ασθενείς με προβλήματα υγείας που χρειάζονται χειρουργική αντιμετώπιση.

“Είναι περιστατικά τα οποία δεν μπορούν να πάρουν άλλη αναβολή, όμως για να χειρουργηθεί ένας ασθενής χρειάζεται να υπάρχει και διαθέσιμη κλίνη”, εξηγεί ο Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής κ. Βασίλης Αλιβιζάτος.

Ο κ. Αλιβιζάτος περιγράφει την κατάσταση με τα πλέον μελανά χρώματα, αφού οι λίστες αναμονής ολοένα και μεγαλώνουν την ίδια ώρα που αρκετοί γιατροί έχουν συνταξιοδοτηθεί, ενώ δεν έχουν προσληφθεί νέοι. 

“Και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε ορισμένες αντοχές…”, αναφέρει.

Τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι συνάδελφοί του δίνουν καθημερινό αγώνα, όμως η διαλογή περιστατικών είναι πλέον αναπόφευκτη.

Δείτε όλα όσα περιγράφει για την κατάσταση με τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”:

 

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 723 access attempts in the last 7 days.