Ποια «θωράκιση του ΕΣΥ»; Κλείνει η μόνη ΜΕΘ στο Γ.Ν. Πύργου γιατί δεν υπάρχει άλλος γιατρός!

Θέμα ωρών – ούτε καν ημερών – είναι να κλείσει οριστικά η ΜΕΘ του Γ.Ν. Πύργου
Γ.Ν.-Πύργου

Γ.Ν.-Πύργου

Οι υγειονομικοί που πέρσι τον ίδιο καιρό «χειροκροτούνταν» από τα μπαλκόνια, τώρα καλούνται να σηκώσουν όλο το βάρος της πανδημίας, αφού η κυβέρνηση έχει διαλύσει το ΕΣΥ και συνεχίζει να πιπιλίζει την καραμέλα του «ελέγχου της πανδημίας».

Σε τραγική κατάσταση είναι και το Γ.Ν. Πύργου, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει τη μοναδική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει με έναν μόνο γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr, στην ΜΕΘ του Γ.Ν. Πύργου, δούλευαν δύο γιατροί, ωστόσο ο ένας αποχώρησε και… δεν αντικαταστάθηκε (όπως συμβαίνει – σύμφωνα με καταγγελίες – σε πολλά νοσοκομεία της χώρας).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την 6η ΥΠΕ, που επικαλείται, όλα τα σοβαρά περιστατικά πλέον, είτε κορονοϊού, είτε άλλης φύσεως, θα μεταφέρονται από τα νοσοκομεία της Ηλείας σε αυτά της Πάτρας.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 952 access attempts in the last 7 days.