Νίκος Αντωνιάδης: Συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων
Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης

Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης

Συνελήφθη ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η σύλληψή του διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που διενεργεί έρευνες για τη δράση αντιεμβολιαστών.

Σε βάρος του δικηγόρου υπάρχει ανοιχτή δικογραφία για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (βάση του νέου ποινικού κώδικα για τη δημόσια υγεία) και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοή, (πλημμελήματα), μετά την καταγγελία που επέδρασε στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Ήδη διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση από τις εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο της οποίας διατάχθηκε η σύλληψη του δικηγόρου ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της για το αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 836 access attempts in the last 7 days.