Ο «εγκλωβισμός» των εικονικά εμβολιασμένων – Μετάνιωσαν αλλά το σύστημα δεν τους αφήνει να εμβολιαστούν

Αντιμετωπίζουν ποινικά ζητήματα
Ο λόγος για τους… εικονικά εμβολιασμένους του κέντρου Υγείας Παλαμά, που τώρα, ζητούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν τους επιτρέπει το σύστημα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν επιστήμονες που συμμετέχουν στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, υπήρξαν άνθρωποι του κυκλώματος των εικονικών εμβολιασμών στο κέντρο Υγείας Παλαμά στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, οι οποίοι πήγαν σε τοπικά φαρμακεία και είπαν «θέλουμε να κάνουμε τώρα το εμβόλιο».

Σύμφωνα με το MEGA, η απάντηση που πήραν ήταν «όχι γιατί φαίνεστε τώρα σαν να το έχετε κάνει το εμβόλιο. Πόσα εμβόλια θέλετε να κάνετε 5-6;»…

Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από τις λίστες του υπουργείου Υγείας και οι εικονικά εμβολιασμένοι πέρα από το ότι αντιμετωπίζουν τα ποινικά ζητήματα δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθεί και άλλο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών.

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Καρδίτσας

Επτά άτομα ήταν εκείνα που έκανα όλη τη δουλειά με τους εικονικούς εμβολιασμούς και τα μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ως επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται η 44χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας ενώ συνεργοί της, φέρονται να είναι τα τέσσερα αδέρφια της.

Την ομάδα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία των περίπου 3.800 σελίδων, συμπλήρωναν ακόμα μία 48χρονη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, καθώς κι ένας 40χρονος άνδρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία, η 44χρονη υπάλληλος ήταν η επικεφαλής της οργάνωσης, ενώ η αδερφή της 32 ετών και ο 34χρονος αδερφός της εκτελούσαν χρέη εισπράκτορα. Ακόμα δύο αδέρφια της κατηγορουμένης, η οποία έχει τεθεί σε αργία ενός έτους κι εκκρεμεί η οριστική της απόλυση, είχαν αναλάβει τους μεσολαβητές μαζί με άλλα δύο άτομα.

Ήταν αυτοί που έφερναν σε επαφή τους υποψήφιους πελάτες κι όχι μόνο με την 44χρονη υπάλληλο του Κέντρου Υγείας της πόλης της Καρδίτσας…

 

Πηγήnewsit

 

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 468 access attempts in the last 7 days.