Πάτρα: Γέμισε η ΜΕΘ κορωνοϊού στο Π.Γ.Ν Πατρών – 11 διασωληνωμένοι σε απλές κλινικές
Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Γέμισαν οι ΜΕΘ κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Πάτρας – 13 διασωληνωμένοι σε απλές κλινικές
Πληρότητα 100% εμφανίζουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού στην Πάτρα και πλέον υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid.
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας 11 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί αλλά επειδή δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ οι γιατροί τους προσφέρουν υπηρεσίες σε απλές κλίνες στις κλινικές κορωνοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.
Στο Π.Γ.Ν Πατρών νοσηλεύονταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 94 ασθενείς στις Κλινικές covid, δυο παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.
Στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 68 ασθενείς στις Κλινικές Κορωνοϊού και 8 στη ΜΕΘ. Στο ίδιο νοσοκομείο χθες νοσηλεύονταν δύο διασωληνωμένοι σε Κλινικές Κορωνοϊού.
Χθες απεβίωσε μια ηλικιωμένη τρόφιμος ιδιωτικού γηροκομείου της Πάτρας όπου είχε υπάρξει διασπορά κορωνοϊού, ενώ άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ίδιο γηροκομείο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, νοσώντας από κορωνοϊό με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.
ΠΗΓΗ
Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται.