Πάτρα: Γέμισε η ΜΕΘ κορωνοϊού στο Π.Γ.Ν Πατρών – 11 διασωληνωμένοι σε απλές κλινικές

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας
Πληρότητα 100% εμφανίζουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού στην Πάτρα και πλέον υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid. 

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας 11 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί αλλά επειδή δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ οι γιατροί τους  προσφέρουν υπηρεσίες σε απλές κλίνες στις κλινικές κορωνοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.

Στο Π.Γ.Ν Πατρών νοσηλεύονταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 94 ασθενείς στις Κλινικές covid, δυο παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 68 ασθενείς στις Κλινικές Κορωνοϊού και 8 στη ΜΕΘ. Στο ίδιο νοσοκομείο χθες νοσηλεύονταν δύο διασωληνωμένοι σε Κλινικές Κορωνοϊού.

Χθες απεβίωσε μια ηλικιωμένη τρόφιμος ιδιωτικού γηροκομείου της Πάτρας όπου είχε υπάρξει διασπορά κορωνοϊού, ενώ άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ίδιο γηροκομείο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, νοσώντας από κορωνοϊό με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 506 access attempts in the last 7 days.