Στον Εισαγγελέα σήμερα η Άννα Μαστοράκου μετά την επίθεση από αντιεμβολιαστές

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»
Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Τον αρμόδιο Εισαγγελέα ενημερώνει σήμερα μέσω του δικηγόρου της, μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου.

«Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία», είπε Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις πρωτοφανείς απειλές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.

Η Άννα Μαστοράκου διηγήθηκε πως βρέθηκε σε μία ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τα εμβόλια κατά της νόσου Covid.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές και την περιμένουν να της επιδώσουν ψήφισμα.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια»

Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρισαν 15 με 20 άτομα. Όπως δήλωσε η ίδια, η ομάδα των αντιεμβολιαστών περίμεναν εκείνη.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο.

Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες».

Όπως είπε η ίδια, δεν παρέλαβε το ψήφισμα, ενώ τα άτομα αυτά δεν συνελήφθησαν. Η κ. Μαστοράκου δεν θα κάνει μήνυση.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»
 
Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περισσότερα από 200 πρόσωπα από όλη την Ελλάδα ερευνώνται για πιθανή ανάμειξη με τους αρνητές, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες αρνητών, μελών στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Η μία αποτελείται από συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς και η άλλη από πρόσωπα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που αρέσκονται σε σενάρια συνωμοσίας.

Ακόμη, η δομή των ομάδων θυμίζει στρατιωτικές μονάδες με ανώτατο διοικητή, επικεφαλής ανά περιφέρεια, ενώ φέρουν ακόμα και οπλισμό, κάτι που εντείνει την ανησυχία των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για παρόμοιου τύπου επιθέσεις, όπως αυτή στην Πάτρα, κατά της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης. 

Στην ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν αύξηση των επιθέσεων σε κρατικούς λειτουργούς, όπως άλλωστε έχουν προειδοποιήσει οι «Θεματοφύλακες».

ΠΗΓΗ: tempo24, TheBest

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 514 access attempts in the last 7 days.