Οι ΟΠΚΕ, σε πλήρη ανάπτυξη, «προστατεύουν» το κ. Πλεύρη  από «εγκληματίες και τρομοκράτες» Υγειονομικούς!!.

ΑΡΜΑ

 

«Μάγκας» στα Εξάρχεια, «λυράτος» στο Θριάσιο….

Η εικόνα του υπουργού Υγείας να επισκέπτεται ένα δημόσιο νοσοκομείο συνοδευόμενος από άνδρες της ΟΠΚΕ ήταν μια πρωτοφανής πρόκληση για τους Υγειονομικούς, για τη Δημοκρατία και τους Πολίτες.

 

Mε συνοδεία ΟΠΚΕ ο Πλεύρης στο Θριάσιο – Το προσωπικό του νοσοκομείου κολλημένο στον τοίχο κοιτά απελπισμένο

Mε συνοδεία ΟΠΚΕ ο Πλεύρης στο Θριάσιο – Το προσωπικό του νοσοκομείου κολλημένο στον τοίχο κοιτά απελπισμένο.

Και είναι απορίας άξιο ποιος από την ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε το πράσινο φως για να συνοδεύσει τον Θάνο Πλεύρη μια ομάδα που ανήκει στις ειδικές δυνάμεις και έχει αποστολή την εκτέλεση επικίνδυνων επιχειρήσεων. Γιατί ακόμα και ο φόβος της αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του δεν δικαιολογεί την επιστράτευση ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας για την καταστολή εγκλημάτων.

Ήταν η επίσκεψή του Θάνου Πλεύρη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ειδική αποστολή;

Ήταν επίσκεψη σε επικίνδυνη περιοχή με σκοπό την καταστολή εγκλήματος;

Ή θεωρείται ο υπουργός Υγείας πρόσωπο υψηλού προφίλ που χρειάζεται ειδική φύλαξη;

Τα ερωτήματα τίθενται καθώς το μέγεθος της πρόκλησης απέναντι στους υγειονομικούς και συνολικά τους πολίτες, προκύπτει από την περιγραφή της αποστολής που έχουν αυτές οι ειδικές ομάδες της αστυνομίας.

Οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ανήκουν στις  ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και έχουν ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό.  Αποστολή τους είναι η επέμβαση σε επικίνδυνες περιοχές με σκοπό την καταστολή εγκλημάτων, η εκτέλεση επικίνδυνων επιχειρήσεων, η φύλαξη προσώπων υψηλού προφίλ καθώς και η μεταφορά επικίνδυνων κρατουμένων. Οι ΟΠΚΕ διαθέτουν βαρύ οπλισμό, όπως πολεμικά τουφέκια, οπλοπολυβόλα, καραμπίνες και πιστόλια.

Και αυτή την ομάδα επέλεξε ο πανικόβλητος Θάνος Πλεύρης για να τον συνοδεύσει στο Θριάσιο Νοσοκομείο στο πλαίσιο των εγκαινίων της ανακαινισμένης πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου, έπειτα από δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Αστυνομικοί, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια, απειλούσαν τους εργαζομένους με συλλήψεις και παραπομπή στο αυτόφωρο, ενώ αποτράπηκε στο τσακ η σύλληψη 1 ειδικευομένου!!.   

Η επιλογή της συνοδείας από ΟΠΚΕ αποκαλύπτει την αντίληψη που έχει ο υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους άλλους εργαζόμενους που δίνουν εδώ και δύο χρόνια τη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Τελείωσαν τα χειροκροτήματα, τώρα απολύσεις και ΟΚΠΕ σε όσους αντιδρούν στα σχέδια και στη πολιτική που έχει η Κυβέρνηση της Ν.Δ για την Υγεία.

Υ.Γ 2: Στην Ελλάδα, 2 άτομα κυκλοφόρησαν συνοδεία ΟΠΚΕ αυτές τις μέρες. Μια κατηγορούμενη για φόνο και ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης. Άνευ άλλου σχόλιου…

 

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 442 access attempts in the last 7 days.