Εικόνα διάλυσης στο Γ.Ν. Αγρινίου- Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής

Η είδηση της παραίτησης του, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και σε πρώην ασθενείς του και συγγενείς τους
Γ.Ν. Αγρινίου

Γ.Ν. Αγρινίου

Η είδηση της παραίτησης του, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και σε πρώην ασθενείς του και συγγενείς τους, που μάλιστα προγραμμάτιζαν και συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο, ώστε να αποτραπεί η παραίτηση.

«Είναι στολίδι για το νοσοκομείο μας ας μην τον αφήσουμε να φύγει. Θα είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για την καρδιολογική κλινική, τους ασθενείς, τον νομό αλλά και για όλο το νοσοκομείο», γράφει συγκεκριμένα πολίτης που επικοινώνησε με το agriniopress.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, έχει καταστεί τοξικό και κάθε άλλο παρά σε τροχιά… «απογείωσης» δεν βρίσκεται. Τα προβλήματα στη λειτουργία του εντείνονται, με την καρδιολογική κλινική πλέον να πνέει τα λοίσθια και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υφίστανται.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι ανακοινώσεις περί λειτουργίας αιμοδυναμικού τμήματος, είναι αυτονόητο πως ακούγονται σας ανέκδοτο. Κατά τα λοιπά, μέσα στον Ιούλιο αναμένεται στο Αγρίνιο η αν. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα που πιθανώς να προβεί σε κάποιες ανακοινώσεις προσλήψεων, άγνωστο πόσων και με τι καθεστώς.
 
ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 505 access attempts in the last 7 days.