Κόρινθος: Απόφαση “σταθμός” για ανεμβολίαστη υγειονομικό – Δικαιούται το ήμισυ των αποδοχών της όσο είναι σε αναστολή

Το Διοικητικό Εφετείο Τριπόλεως έκανε δεκτή Αίτηση Αναστολής μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
Αναστολή ανεμβολίαστων υγειονομικών

Αναστολή ανεμβολίαστων υγειονομικών

Με την Αίτησή της ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Διοικητού του Νοσοκομείου, που της επέβαλε το ειδικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων λόγω μη εμβολιασμού της .

Σύμφωνα με την απόφαση το Νοσοκομείο υποχρεούται να της καταβάλλει το ήμισυ των καθαρών μηνιαίων αποδοχών της καθόλο το χρονικό διάστημα που τελεί σε αναστολή καθηκόντων. Από πληροφορίες μας , πρόκειται για την πρώτη Πανελλαδικά δικαστική απόφαση που δικαίωσε μη εμβολιασμένο υγειονομικό.

Σε επικοινωνία του korinthostv με τον Δικηγόρο Κορίνθου Αλέξανδρο Γκουργιώτη που χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, μας εδήλωσε :

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένος που το Διοικητικό Εφετείο Τριπόλεως με την απόφασή του αυτή δικαίωσε μία μητέρα τεσσάρων ανηλίκων τέκνων που είχε και έχει ως μοναδικό εισόδημα της τον μισθό εκ της εργασίας της στο Νοσοκομείο.

Η απόφαση αυτή είναι μία αχτίδα φωτός που μας κάνει να ελπίζουμε πως η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της , θα καταφρονήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες και θα πράξει τα δέοντα, δικαιώνοντας τελικώς τις χιλιάδες αυτές υγειονομικών και λοιπών εργαζομένων στα Νοσοκομεία που ασκώντας συνταγματικά τους δικαιώματα και δικαιώματα ερειδόμενα επί Διεθνών Συμβάσεων και Νόμων , δεν θέλησαν να εμβολιασθούν.

Σε μία Δημοκρατία δεν μπορεί να εκδικείσαι και να τιμωρείς αυτόν που τολμά να έχει διαφορετική άποψη από αυτήν που όχι απλώς προβάλλεται, αλλά επιβάλλεται ως κρατούσα .

Θα συνεχίσουμε τον δικαστικό μας αγώνα για να επιστρέψουν όλοι οι υγειονομικοί και οι λοιποί εργαζόμενοι στις εργασίες τους.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την ψήφιση της στερούμενης δικαιοηθικών και δικαιοκοινωνικών ερεισμάτων, άστοχης και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικής διάταξης του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021.

Αυτό το έτος ήταν ένα έτος μαρτυρίου για όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους. Στερήθηκαν βασικά αγαθά και αντιμετωπίσθηκαν ως παρίες και περιθωριακοί «ψεκ», οι προ έτους και επί ετών ήρωες με τις λευκές μπλούζες.

το Νοσοκομείο Κορίνθου πέταξε κυριολεκτικά στον δρόμο πάνω από 50 ανθρώπους

Στις 12:01 της 1ης Σεπτεμβρίου 2021, το Νοσοκομείο Κορίνθου πέταξε κυριολεκτικά στον δρόμο πάνω από 50 ανθρώπους και δη σοβαρούς Επιστήμονες, εργαζόμενους έμπειρους , μητέρες πολύτεκνες , άλλες με έξι παιδιά , άλλες με πέντε παιδιά, άλλες με τέσσερα παιδιά όπως και η δικαιωθείσα υπάλληλος, ζευγάρια υγειονομικών που δεν είχαν άλλους πόρους για να ζήσουν , γονείς που δεν είχαν να πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους , όλοι τους ικανότατοι και χρησιμότατοι στον αγώνα κατά της υγειονομικής κρίσης .

Το δράμα αυτών των ανθρώπων παραμένει έως σήμερα και πρέπει να μας αφυπνίσει όλους. Η Δικαιοσύνη από την πλευρά της καλείται με οδηγό την ως άνω απόφαση εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους να δικαιώσει και τους λοιπούς».

 

ΠΗΓΗ https://korinthostv.gr/

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 514 access attempts in the last 7 days.