ΕΚΛΟΓΕΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ

Αναρτήθηκαν οι τελικές οδηγίες στον ιστότοπο της 6ης ΥΠΕ.
Εκλογές

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου ιατρών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου για θέματα ιατρών πλην ειδικευομένων της 6ης ΥΠΕ.

 

 

ΕΝΙΑΙΟ-ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ-ΙΑΤΡΩΝ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΑΙΡΕΤΟΥ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΙΑΤΡΩΝ-2022 (PDF)

  • Η οριστική κατάσταση των υποψηφίων. Το ψηφοδέλτιο βρίσκεται σε εκτυπώσιμη μορφή στο παραπάνω σύνδεσμο. ΑΥΤΟ θα επτυπώσετε, θα σταυρώσετε και θα στείλετε με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΟΛΗ για να είναι έγκυρη η ψήθος σας! 
  • Επαναλαμβάνουμε ότι η ομαδική αποστολή ψηφοδελτίων δεν είναι έγκυρη – κάθε ψηφοδέλτιο πρέπει να σταλεί ξεχωριστά!

 

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΑΤΡΩΝ-2022

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ-ΑΙΡΕΤΟ-ΜΕΛΟΣ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ-ΙΑΤΡΩΝ-2022 (PDF)

  • Το έγγραφο της απόφασης οριστικοποίησης στον παραπάνω σύνδεσμο (PDF)

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ-ΥΛΙΚΟΥ-ΓΔΥ-ΚΕΝΤΡΑ-ΥΓΕΙΑΣ-ΕΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΩΝ-ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ-ΙΑΤΡΩΝ-2022 (PDF)

  • ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχουν όλες οι οδηγίες για τις εκλογές – ο τρόπος παραλαβής των εκλογικών φακέλων κτλ.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΕΚΛΟΓΩΝ-ΙΑ-ΤΟ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ-ΙΑΤΡΩΝ-ΝΟΣΟΜΕΙΑ-ΕΝΤΟΣ-ΠΑΤΡΩΝ-_-ΚΥ-2022 (PDF)

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου ιατρών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου αρμοδίου για θέματα ιατρών πλην ειδικευομένων της 6ης ΥΠΕ, θα διεξαχθούν στις 21/10/2022 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 8:00 πμ έως 17:00 μμ. στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, ταχ. δ/νση: ΝΕΟ Πατρών Αθηνών & Υπάτης 1 ΤΚ 26441.

 

  • Τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ εντός της πόλης των Πατρών θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία ενώ για τους λοιπούς φορείς εκτός Πατρών Νοσοκομεία & ΚΥ της 6ης ΥΠΕ) έχει δοθεί δυνατότητα να ψηφίσουν δια αλληλογραφίας.
  •  

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ-ΥΛΙΚΟΥ-ΟΔΗΓΙΕΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΕΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΩΝ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ-ΙΑΤΡΩΝ-2022 (PDF)

Τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ εκτός της πόλης των Πατρών θα ψηφίσουν δια αλληλογραφίας, σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν.

  • ΟΔΗΓΙΕΣ:Με ευθύνη του Διοικητικού Δ/ντή ή Προϊστάμενου Προσωπικού του Νοσοκομείου, θα γίνει η διανομή του εκλογικού υλικού στους ιατρούς ΕΣΥ του Νοσοκομείου, το οποίο θα λάβετε μέσω ταχυμεταφοράς.
  • Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να τηρείτε ονομαστική κατάσταση διανομής και παραλαβής του εκλογικού υλικού (των ιατρών που συμπεριλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες εκλογέων) στην οποία θα υπογράφουν οι ιατροί και την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλοι οι ιατροί της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου-Ηπείρου-Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας των Νοσοκομείων και ΚΥ αρμοδιότητάς της, σύμφωνα με τους Ενιαίους Οριστικούς πίνακες εκλογέων.
 
ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου ιατρών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου για θέματα ιατρών πλην ειδικευομένων της 6ης ΥΠΕ.
No Responses

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 292 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: