Κατέρρευσε… ο μοναδικός παθολόγος του νομού! – Έψαχναν να βρούνε παθολόγο!

Και να που αυτό που φοβόταν και το είχε επισημάνει το «Ilia.news» από την κορύφωση της πανδημίας του COVID, έγινε πραγματικότητα.

Κατέρρευσε… ο μοναδικός παθολόγος του νομού! – Έψαχναν να βρούνε παθολόγο!

Κατέρρευσε… ο μοναδικός παθολόγος του νομού! – Έψαχναν να βρούνε παθολόγο!

 

Ο μοναδικός παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, ο μοναδικός δηλαδή παθολόγος ολόκληρου του νομού… κατέρρευσε την ώρα της δουλειάς του!

Ο γιατρός βρισκόταν στο Νοσοκομείο του Πύργου όταν, μετά από ξαφνική αδιαθεσία, λιποθύμησε και κατέρρευσε στο πάτωμα! Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ανέκτησε τις αισθήσεις του ωστόσο, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο να βλέπει ασθενείς και νωρίς το απόγευμα έφυγε από το νοσοκομείο.

Και από εκείνη την ώρα… αρχίζουν τα ευτράπελα!

Ιατρός άλλης ειδικότητας κλήθηκε να εξετάζει τους ασθενείς μέχρι να έρθει άλλος παθολόγος… Από που όμως, αφού ολόκληρος νομός έναν έχει! Έτσι, ένας ολόκληρος νομός βρέθηκε να μην έχει παθολόγο σε κανένα νοσοκομείο του!

Τελικά παθολόγος βρέθηκε… ήρθε από την Πάτρα; Άγνωστο από που. Αλλά ήρθε… στις 11 περίπου το βράδυ! Τι θα γινόταν άραγε εάν δεν βρισκόταν άλλος παθολόγος; Θα είμασταν ακόμα χωρίς παθολόγο!!!

Αλλά το θέμα είναι το εξής. Για πόσο ακόμα ο ένας και μοναδικός παθολόγος του νομού, ο κάθε γιατρός κάθε νοσηλευτικής μονάδας θα μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς;

Τι πρέπει να κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι, να πεθάνουν «όρθιοι»;

Τι θα γίνει τώρα;

Πάλι θα έρθει η κα Γκάγκα επίσκεψη να μας λέει «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;»

Ξεκάθαρες κουβέντες, έχουμε ή δεν έχουμε νοσοκομείο στην Ηλεία;

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 949 access attempts in the last 7 days.