Πάτρα: Η παραλλαγή του κορωνοϊού που επικρατεί στην περιοχή

Αυξάνεται και πάλι η προσέλευση στα νοσοκομεία
ΠΓΝ Πατρών

Αυξάνεται πλέον η προσέλευση και των ενηλίκων στα επείγοντα του ΠΓΝΠ με ποικιλία αναπνευστικών ιώσεων μηδέ εξαιρουμένης της γρίπης

Επανέκαμψε δριμύτερη και κυρίως μεταλλαγμένη η παραλλαγή της Όμικρον Β2 έναντι των έως πρότινος επικρατουσών Β4 και Β5, η οποία φέρει στοιχεία υπερμετάδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» από το Εργαστήριο ανίχνευσης δειγμάτων COVID του ΠΓΝΠ, με κριτήριο τα εξεταζόμενα δείγματα covid από όλη την Περιφέρεια της 6ης ΥΠΕ, η μεταλλαγμένη παραλλαγή Όμικρον Β2 επικρατεί στην περιοχή μας και προβληματίζει την ιατρική κοινότητα. 
 
Παράλληλα, αυξάνεται πλέον η προσέλευση και των ενηλίκων στα επείγοντα του ΠΓΝΠ με ποικιλία αναπνευστικών ιώσεων μηδέ εξαιρουμένης της γρίπης, η πλειονότητα όμως των προσερχομένων αφορά σε θετικά στην covid -19 περιστατικά, σύμφωνα με την Διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Γενική Ιατρό -Επειγοντολόγο Ελένη Παυλίδου.

Επίσης η ίδια επισημαίνει, ότι μετά την ύφεση λίγων ημερών συρρέουν και πάλι παιδιά στα Επείγοντα με διαφορετικές ιώσεις.

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Αφήστε το σχόλιό σας... Το Nucleus δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 1266 access attempts in the last 7 days.

%d