Γιατροί δίνουν μάχη για 6χρονο αγόρι που υπέστη ανακοπή – Το ασθενοφόρο χάλασε στο δρόμο

Νοσηλεύεται στο Ρίο 
ΠΓΝ Πατρών - Ασθενοφόρο

ΠΓΝ Πατρών – Ασθενοφόρο

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση του 6χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης , μαζί με την ομάδα του καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αναστρέψουν την κατάσταση, ωστόσο όπως ανέφερε ο κ. Ηλιάδης η κατάσταση του παιδιού είναι οριακή.

Γιατροί δίνουν πραγματική μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας ενός 6χρονου αγοριού δίνουν γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο των Γρεβενών, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη. 

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πού έφτασε σχεδόν αμέσως στο σπίτι του παιδιού προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Το αγοράκι διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, συνοδεία γιατρού, στο νοσοκομείο του Ρίου.

cnn.gr

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο επέβαινε και γιατρός, αναχώρησε στις 10.30 το βράδυ από τα Γρεβενά για να μεταφέρει το εξάχρονο αγοράκι στην Πάτρα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακομιδής, το ασθενοφόρο χάλασε την ώρα που κινούνταν στην Ιόνιο Οδό.

Ειδοποιήθηκε άλλο ασθενοφόρο που παρέλαβε αμέσως το εξάχρονο αγόρι, συνεχίζοντας την μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Τελικά, ο μικρός ασθενής μετά από αρκετές ώρες έφτασε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

zougla.gr

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 575 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: