Αναστασία Κοτανίδου: Η νέα υπουργός Υγείας παρά το άρθρο 37 του Συντάγματος

Αναστασία Κοτανίδου: Η νέα υπουργός Υγείας

Αναστασία Κοτανίδου: Η νέα υπουργός Υγείας

Ούτε στιγμή δεν αντέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ν’ αφήσει σε ακομμάτιστους υπηρεσιακούς υπουργούς τα υπουργεία που μέχρι πρότινος κυβερνούσαν στελέχη της ΝΔ.
Χαρακτηριστική περίπτωση το Υπουργείο Υγείας.

Απαίτησε από τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ. Σαρμά να τοποθετήσει στο συγκεκριμένο Υπουργείο την κ. Αναστασία Κοτανίδου, στέλεχος της ΝΔ και θεράπουσα ιατρό των VIP στην πανδημία. Κι εκείνος το έπραξε, αντί να ακολουθήσει το άρθρο 37 του συντάγματος που προβλέπει «το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές».

Είναι βέβαιο πως κανείς δεν θεωρεί την κ. Κοτανίδου ως άτομο “ευρύτερης αποδοχής”, καθότι αποτελεί ένα εκ των σκληροπυρηνικών στελεχών της ΝΔ στο χώρο της υγείας και, αν τυχόν μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, την εγκαταστήσουν και ως κανονική υπουργό είναι βέβαιο πως θα ανατινάξει εκ θεμελίων το Δημόσιο Σύστημα Υγείας πριν προλάβουμε να ανοιγοκλείσουμε τα βλέφαρα.

Βεβαίως μέχρι τις εκλογές η κ. Κοτανίδου θα υποδύεται την Αρσακειάδα, θα τηρεί το παρασύνθημα «κρύβε λόγια», ενώ σύνθημα θα είναι το δοκιμασμένο «σεμνά και ταπεινά»..

ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 505 access attempts in the last 7 days.