Αποκλειστικό: Η εξαφανισμένη γιατρός του Λαϊκού παρουσιάζεται τη Δευτέρα στον εισαγγελέα

Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

Στον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα για να καταθέσει η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που είχε εξαφανιστεί μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Νέας Σελίδας».

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η «Νέα Σελίδα», με ρεπορτάζ της Κατερίνας Ακριβοπούλου, την Κυριακή 13 Μαΐου, το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης της νεαρής γιατρού του Λαϊκού και του συζύγου της ξεκίνησε μία ημέρα πριν από την αναφορά που έκανε η ογκολόγος γιατρός Ελ.Γκ. του ίδιου νοσοκομείου, με την οποία αποκαλύπτει ότι εντόπισε 44 ακόμη πλαστές συνταγές ασθενών. Η συγκεκριμένη γιατρός, η οποία είναι και καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απευθυνόμενη στον διοικητή του νοσοκομείου δηλώνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψή της και τον καλεί να διαβιβάσει τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Προσθέτει δε ότι επιφυλάσσεται να ολοκληρώσει το συντομότερο την έρευνα για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, που, όπως δηλώνει, την έχει συγκλονίσει.

Η υπόθεση όμως αρχίζει και εξελίσσεται σε Γκραν Γκινιόλ, όταν ο διοικητής του νοσοκομείου ενημερώνει τις αρμόδιες Αρχές ότι μια γιατρός, η οποία συνεπικουρούσε τη συγκεκριμένη ογκολόγο, εξαφανίστηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου. Η κοπέλα εμφανίστηκε κανονικά στην υπηρεσία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο την Παρασκευή 4 Μαΐου, τη Δευτέρα 7 Μαΐου και, τελευταία φορά, την Τρίτη 8 Μαΐου.

Η νεαρή γιατρός και ο σύζυγός της έχουν εντοπιστεί, όπως αποκαλύπτει η «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

 

ΠΗΓΗ:  https://neaselida.gr/

Διαφθορά
  • Stars
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 723 access attempts in the last 7 days.