Λίγα λόγια για το Nucleus…

To Nucleus είναι ένα blog, ένας ιστότοπος με καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα γύρω από θέματα που σχετίζονται με τον ευρύτερο χώρο της Υγείας. Τη συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων αποτελούν αναδημοσιεύσεις από άλλες πηγές με μοναδική εξαίρεση κάποια άρθρα που εκφράζουν προσωπικές θέσεις.  εμπειρίες και βιώματα.

Συνεπώς, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι αναρτήσεις που δημοσιεύονται δεν εκφράζουν απαραιτήτως την προσωπική άποψη του Διαχειριστή αλλά δημοσιεύονται για λόγους αντικειμενικής ενημέρωσης. Κάθε ανάρτηση περιλαμβάνει και την πηγή απ’ όπου κοινοποιείται κείμενο. 

Το Nucleus δεν στηρίζεται οικονομικά ή με όποιο άλλο τρόπο από τρίτους και δεν δέχεται την ανάρτηση διαφημίσεων ή αναρτήσεις προώθησης κέντρων ή/και τεχνολογιών, την προβολή ατόμων για άμεσους ή έμμεσους εμπορικούς σκοπούς, ή ότι άλλο αντίστοιχο. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν ευχαριστήριες επιστολές (για παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες), η ανάδειξη αξιόλογου ιατρικού και ανθρωπιστικού έργου ή πρωτοβουλιών.

Ο ιστότοπος Nucleus, δεν χαρακτηρίζεται ως “ιατρικός” ή “επιστημονικός” ιστότοπος” αφού παρά τις όποιες αναρτήσεις ιατρικού ενδιαφέροντος, η περισσότερες αναρτήσεις στοχεύουν στον μέσο πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για θέματα υγείας. Θεωρείται ωστόσο ότι οι αναρτήσεις για θέματα υγείας προσφέρουν ενημέρωση και για ιατρούς μέσω της παρουσίασης νεώτερων επιτευγμάτων από την Ιατρική Επιστήμη και Τεχνολογία αλλά και με άρθρα “υπενθύμισης” για διάφορα θέματα υγείας.

Επιπλέον, στον ιστότοπο αναρτούνται και διάφορα Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις από Υπουργεία, Υ.Πε., φορείς και συνδικαλιστικά σωματεία  που θεωρείται ότι ενδιαφέρουν τους γιατρούς (Προκηρύξεις θέσεων, Νομοθεσία, κτλ.)

Συνδρομές

Στην αρχική σελίδα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή συνδρομητών. Η συνδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρέχει την δυνατότητα  άμεσης ενημέρωσης για την κάθε νέα δημοσίευση στο e-mail σας με συνοπτική περιγραφή της δημοσίευσης και σύνδεσμο για την ανάγνωση της. Αυτό και μόνο! Οι διευθύνσεις σας φυλάσσονται κρυπτογραφημένες και ΔΕΝ παραχωρούνται/διακινούνται σε τρίτους για κανένα λόγο.

 

Σχόλια 

 

Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση και να εκφράσει άποψη για τα γραφόμενα. Κάθε σχόλιο ελέγχεται από τον Διαχειριστή για την αποφυγή δημοσίευσης υβριστικών, χυδαίων ή εμπορικών (spam) μηνυμάτων. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια “σχόλια” είναι μη αποδεκτά και δεν θα δημοσιεύονται. Ο έλεγχος δεν συνεπάγεται λογοκρισία παρά μόνο για τις περιπτώσεις αυτές. Ο κάθε σχολιαστής καλείται να αναρτήσει επώνυμα τις απόψεις του. 

Αναδημοσιεύσεις-Κοινοποιήσεις

Οποιαδήποτε ανάρτηση από τον ιστότοπο αυτό μπορεί να αναδημοσιευθεί  / κοινοποιηθεί ελεύθερα σε άλλο ιστότοπο ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Θερμή παράκληση ωστόσο είναι  αναφορά στην “πηγή” της αναδημοσίευσης.

 

Nucleus και στο Facebook

Οι αναρτήσεις του ιστότοπου αναδημοσιεύονται και στο Facebook στην ομώνυμη ομάδα “Nucleus”  σε μεγάλο ποσοστό. Η ομάδα αυτή είναι Δημόσια αλλά για να μπορεί κάποιος να σχολιάσει ή να αναρτήσει θα πρέπει να είναι μέλος. Αυτό για την αποφυγή  δημοσίευσης υβριστικών, χυδαίων ή εμπορικών (spam) αναρτήσεων. Όσοι το επιχειρούν διαγράφονται άμεσα.

Ο Διαχειριστής

 

Nucleus

Summary

Λίγα λόγια για το Nucleus…

To Nucleus είναι ένα blog, ένας ιστότοπος με καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα γύρω από θέματα που σχετίζονται με τον ευρύτερο χώρο της Υγείας. Τη συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων αποτελούν αναδημοσιεύσεις από άλλες πηγές με μοναδική εξαίρεση κάποια άρθρα που εκφράζουν προσωπικές θέσεις. εμπειρίες και βιώματα.

Sending
User Review
5 (1 vote)