Το “Μποδοσάκειο” Γ.Ν. Πτολεμαΐδας απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορωνοϊό!

Το "Μποδοσάκειο" Γ.Ν. Πτολεμαΐδας απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορωνοϊό! Έγγραφο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Το “Μποδοσάκειο” Γ.Ν. Πτολεμαΐδας απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορωνοϊό! Έγγραφο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Το έγγραφο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Σε έγγραφη ενημέρωση, η διοίκηση του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» προειδοποιεί τους εργαζομένους οτι: «Εάν κατά την ιχνηλάτηση μετά από εμφάνιση θετικού κρούσματος σε άτομο του προσωπικού, βρεθεί κάποιος από το προσωπικό που είχε επαφή υψηλού κινδύνου εντός του Νοσοκομείου, που σημαίνει δεν πήρε μέτρα προστασίας, απομακρύνεται από την εργασία για 7 ημέρες, και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις»

Θα τιμωρούν όποιο γιατρό ή νοσηλευτή κολλάει Κορωνοϊό εντός του Νοσοκομείου. Και στις 21:00 θα βγαίνουν στα μπαλκόνια να τους χειροκροτούνε!

Δηλαδή οι γιατροί και οι νοσηλευτές που είναι εκτεθειμένοι σε θετικούς ασθενείς όλη μέρα…. αν νοσήσουν θα υποστούν και πειθαρχικές κυρώσεις?

Το ποιο τραγικό ωστόσο, είναι στην 1η παράγραφο του εγγράφου….  “Μετά από εισήγηση της Προέδρου Επιτροπής Λοιμώξεων και την σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας…”. 

Εδώ μιλάμε για τουλάχιστον δύο ιατρούς, δύο επιστήμονες…

Έγγραφο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Έγγραφο της Διοίκησης του Μποδοσάκειου Γ.Ν. Πτολεμαΐδας.

 


ΠΗΓΗ

 

Αρχική Σελίδα


Η αναδημοσίευση άρθρων στο Nucleus γίνεται για λόγους ενημέρωσης και δεν σημαίνει απαραιτήτως αποδοχή των απόψεων που εκφράζονται. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 558 access attempts in the last 7 days.