Μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει «μπάζα» στην Πάτρα

ΤΑ …ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ

Πιστοποίησε μηχανές και αυτοκίνητα για μεταφορά εξετάσεων και ασθενών

[10:00,13/12]

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει στο χώρο της δημόσιας υγείας αλλά και της λειτουργίας των ντόπιων διαγνωστικών κέντρων η «έφοδος» που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο διαγνωστικό κέντρο των Αθηνών στην περιοχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το διαγνωστικό κέντρο έχει ήδη εξασφαλίσει την πιστοποίηση οχημάτων ιδιοκτησίας του – πρόκειται για δίκυκλα και αυτοκίνητα – τα οποία  νομιμοποιούνται να παραλαμβάνουν «πακέτο» τα δείγματα των αιματολογικών και μικροβιολογικών εξετάσεων από τα νοσοκομεία της περιοχής θα αναλύονται και στη συνέχεια πάλι ομαδικά θα επιστρέφονται στα νοσηλευτήρια.

Η εισβολή της συγκεκριμένης εταιρείας στο χώρο της Δημόσιας υγείας στην περιοχή, θα γίνει άλλοθι την διασφάλιση των χρημάτων των ασφαλισμένων και θα σημάνει ταυτόχρονα τόσο το τέλος  στη λειτουργία ολόκληρων ταμάτων στα νοσοκομεία  αλλά θα προκαλέσει και απίστευτο χτύπημα στη λειτουργία των διαγνωστικών κέντρων της Πάτρας και το εργασιακό μέλλον όσων απασχολούνται σε αυτά.

Παράλληλα αποτελεί προάγγελο για την εφαρμογή της πολίτικης που θέλει στο όνομα της οικονομίας και των αριθμών να διαλύονται ολόκληρα τμήματα – αιματολογικά & μικροβιολογικά – σε νοσοκομειακές μονάδες της Αχαΐας.

Την …έλευση στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της εταιρείας συγκεκριμένων αθηναϊκών συμφερόντων, η οποία θα μονοπωλήσει το αντικείμενο των εξετάσεων αρχικά και ενδεχομένως αργότερα επεκταθεί και στο έργο της μεταφοράς Αθηνών, επαλήθευσε σε δηλώσεις του στον «Κόσμο» και το μέλος του Δ.Σ. στον ιατρικό Σύλλογό Πατρών κ. Κωστακιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για έναρξη της εποχής όπου γιατροί αλλά και ειδικευμένοι νοσηλευτές καθώς και εργαζόμενοι στα παραϊατρικά επαγγέλματα θα αναγκάζονται κάτω από μονοπωλιακές καταστάσεις να προσφέρουν έναντι ψιχίων  τις υπηρεσίες τους σε ένα μόνο εργοδότη

 

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 913 access attempts in the last 7 days.