Πρέβεζα: Την τελευταία στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έσωσαν τη ζωή σε εξάχρονο παιδί

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Κάτι δεν πήγαινε καλά και το αντελήφθη ο πατέρας που το μετέφερε γρήγορα στο νοσηλευτικό ίδρυμα
[10:40,27/12]
Τη ζωή ενός εξάχρονου παιδιού έσωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Και μπορεί ένα τέτοιο περιστατικό να αποτελεί μέρος των καθηκόντων τους, πλην όμως αξίζει να σημειωθεί όχι μόνο για το αίσιο αποτέλεσμα που είχε αυτή η περιπέτεια για ένα ανήλικο παιδί και την οικογένειά του αλλά και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του νοσοκομείου στην περιοχή μας.

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα, όταν ο πατέρας του παιδιού, την ώρα που ετοιμάζονταν να πάει στην εργασία του, αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το εξάχρονο παιδί του, ενώ αυτό κοιμόταν.

Ταραγμένος αλλά και σοκαρισμένος καθώς ήταν δε δίστασε στιγμή και αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο στην Πρέβεζα ενώ η μικρή βρίσκονταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση.

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να πέφτουν στην κυριολεξία πάνω από το παιδί.

Η μικρή συνήλθε μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών.

«Το μόνο που θυμάμαι, στην κατάσταση που βρισκόμουν», περιγράφει ο πατέρας στο Pamepreveza.gr, «είναι ότι έβλεπα οχτώ άτομα… γιατροί και νοσηλευτές να βρίσκονται πάνω από το παιδί μου…».

Από την πλευρά της η οικογένεια θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της τόσο στο ιατρικό όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Πρέβεζας που στην κυριολεξία έσωσαν την ζωή του παιδιού τους.

Ένα ακόμα παράδειγμα για το πόσο σημαντική είναι η προσφορά του νοσοκομείου στην περιοχή μας αλλά και η αναγκαία επάνδρωση του με προσωπικό γιατί πολύ απλά μόνο έτσι θα σωθούν ζωές.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 642 access attempts in the last 7 days.