Έκρηξη Πολάκη (vid) : “Θα τους στείλω στον Εισαγγελέα…”!

Μηχάνημα που αγοράστηκε 80 εκατ δρχ αχρηστεύτηκε από … αχρησία !!!

 

 

Σοβαρές καταγγελίες για τη μη λειτουργιά της «Γάμα Κάμερας» στο νοσοκομείο Χανίων για την οποία είχαν δαπανηθεί 235.000 ευρώ ή σε δραχμές το έτος 2000 περίπου 80 εκατομμύρια, έκανε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τα εγκαίνια του Δημόσιου ΙΕΚ του νοσοκομείου Χανίων. Μάλιστα ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για ένα από τα μεγάλα διαχρονικά σκάνδαλα του νοσοκομείου το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «κουκουλώθηκε».

Ειδικότερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σημείωσε το συγκεκριμένο μηχάνημα «αγοράστηκε το 2000 με 80 εκατομμύρια δραχμές και δεν λειτούργησε ποτέ. Δεν λειτούργησε ποτέ εδώ γιατί έπρεπε να λειτουργήσουν τα μαγαζιά έξω. Παραλήφθηκε σε κούτες που ούτε καν ανοίχτηκαν η και αν ανοίχτηκαν ήταν για να κλέψουν κάποια πράγματα από μέσα τα οποία σήμερα τα ψάχνουμε». Ο κ. Πολάκης είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα κάποιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη γιατί αυτοί οι κάποιοι πέταξαν 80 εκατομμύρια δραχμές, καθώς μετά από 17 χρόνια το μηχάνημα δεν λειτουργεί. Είπε επίσης πως βρέθηκε «γάμα κάμερα» από το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα ενώ έχει προκηρυχτεί θέση για να στελεχωθεί το τμήμα και παράλληλα «χρηματοδοτήσαμε με 95 χιλιάδες ευρώ την ανακατασκευή του χώρου για να λειτουργήσει το τμήμα».

Επεσήμανε ακόμα πως έχουν σταλεί από την κυβέρνηση περισσότεροι από 15 φάκελοι στη δικαιοσύνη εδώ και αρκετό καιρό. «Μέχρι την αλλαγή του Εισαγγελέα διαφθοράς, της κα Ράικου αυτές οι υποθέσεις αράχνιαζαν σε κάποια συρτάρια. Και αυτή η υπόθεση θα πάει στον Εισαγγελέα».



Πηγή: newsit.gr / zarpanews.gr

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by MyThemeShop.

Bad Behavior has blocked 723 access attempts in the last 7 days.